ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιους δημοσιογράφους αξιοποιεί το κανάλι του Μαρινάκη

Κατέβασε τα τηλέφωνα ο Γιάννης Κουρτάκης

Με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Ξενάκη (Επι του πιεστηρίου/Kontra) να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ξεκινάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον σχεδιασμό για το νέο τηλεοπτικό κανάλι, μετά την άδεια που εξασφάλισε στη σχετική δημοπρασία της κυβέρνησης.
Στο νέο κανάλι θα αξιοποιηθούν -σύμφωνα με τα ysterografa- μια σειρά από δημοσιογράφους που απασχολούνται ήδη στον Όμιλο των Παραπολιτικών, στα έντυπα αλλά και το ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη.
Η Λίζα Δουκακάρου (που σήμερα βρίσκεται στο Mega) και η Ανδριάννα Ζαρακέλη, με μακρά τηλεοπτική εμπειρία, θεωρείται βέβαιο ότι θα αξιοποιηθούν στον τομέα των ειδήσεων, μαζί με.. την Ελένη Καλογερόπουλου και τον Γιώργο Κατσίγιαννη στο ρεπορτάζ.
Ρόλο αναμένεται να έχει και ο Παναγιώτης Τζένος, ο οποίος σήκωσε το βάρος της ειδικής ζώνης που είχαν τα “Παραπολιτικά” στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο θα έχει και ο επικεφαλής του Ομίλου των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος ήδη έχει κλείσει κινητά και σταθερά τηλέφωνα. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να «τρουπώσουν» και στην αγωνία τους να βρουν δουλειά γίνονται «ενοχλητικοί»...