ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αγωγή Πατέρα κατά Κουρτάκη

Αγωγή κατά του εκδότη - δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη θα καταθέσει ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πληρεξουσιος δικηγόρος του εφοπλιστή  Γιάννης Απατσίδης που κάνει λόγο για «σειρά συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων της εφημερίδας "Παραπολιτικά"».
Μεταξύ των δημοσιευμάτων, που όπως λέει ο δικηγόρος, αποτελούν αντικείμενο της αγωγής, περιλαμβάνονται και τα εξής: «Ο κ. Πατέρας φιλοξενούσε σε σουίτα του στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο» και ότι «ο υιός του κ. Ντογιάκου εργάζεται στις επιχειρήσεις του κ. Πατέρα».
Στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος, Γ. Απατσίδης αναφέρει: «Ο κ. Κουρτάκης σήμερα 07/09/2016 (σσ χθες) καταθέτοντας ενόρκως ενώπιον αντιπροσωπείας Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της.. Εξεταστικής Επιτροπής περί της διερεύνησης των συνθηκών δανειοδότησης των ΜΜΕ, επανέλαβε τους ως άνω ψευδείς ισχυρισμούς του στο πλαίσιο της οργανωμένης και μεθοδευμένης συκοφαντικής εκστρατείας του εναντίον του κ. Πατέρα.
Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Νικόλαος Πατέρας θα καταθέσει νέα αγωγή και μήνυση εναντίον του κ. Γιάννη Κουρτάκη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του.
» πηγή: zougla.gr