ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«Βρήκες τη διαπλοκή στην ΑΥΓΗ; Γελάει ο κόσμος»

Πετρόπουλος σε Πορτοσάλτε: Λειτουργείς σαν γραφείο Τύπου του Μητσοτάκη...
(ΒΙΝΤΕΟ)

Για σπέκουλα και πολιτική συκοφάντηση κατήγγειλε τον Άρη Πορτοσάλτε ο δημοσιογράφος της "Αυγής", Ανδρέας Πετρόπουλος, με αφορμή τη στοχοποίηση της εφημερίδας από...
χθες με αφορμή την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής του διευθύνοντος συμβούλου της, Δημήτρη Στούμπου.
«Κανένα θέμα δεν υπάρχει και όποιος έχει αμφιβολία βλέπει τους ισολογισμούς της εφημερίδας και το μετοχολόγιο» τόνισε ο Αν. Πετρόπουλος απαντώντας στην επίμονη προσπάθεια Πορτοσάλτε.. να στηρίξει τους ισχυρισμούς του Τζαβάρα και Ν.Δ. για δήθεν θολό τοπίο στο δανεισμό της ΑΥΓΗΣ.
«Η ΑΥΓΗ δεν είχε έτσι και αλλιώς να κρύψει κάτι» είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος σημειώνοντας ότι ο A. Πορτοσάλτε το πρωί στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο είχε τον Τζαβάρα της ΝΔ και μάλιστα χωρίς αντίλογο, χαρακτηριστικό της αντικειμενικής ενημέρωσης που εκπροσωπεί.
Χρηματοδότες της ΑΥΓΗΣ είναι οι συνδρομητές και οι εργαζόμενοι της, υποστήριξε ο συντάκτης της δηλώνοντας ότι και ο ίδιος έχει πάρει μετοχές της ΑΥΓΗΣ όπως και άλλοι εργαζόμενοι της εφημερίδας.
 «Λειτουργείς σαν γραφείο τύπου του Μητσοτάκη», «Βρήκες τη διαπλοκή στην ΑΥΓΗ; Γελάει ο κόσμος» πρόσθεσε ο Α. Πετρόπουλος.


- από το nonews-news