ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Τα τηλεφωνήματα του Κοντομηνά στους τηλεαστέρες του Alpha

Mετά την οριστικοποίηση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών ο ισχυρός άνδρας του Alpha Δημήτρης Kοντομηνάς πήρε πρωτοβουλία κι έκανε την πρώτη «κίνηση» για να καθησυχάσει τους εργαζόμενους του καναλιού καθότι έμεινε εκτός τηλεοπτικού νυμφώνα. Η κίνηση αυτή δεν ήταν μόνο το mail που έλαβαν οι εργαζόμενο την Παρασκευή στα προσωπικά τους ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και είχε την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). Οπως έγραψε η εφημερίδα Freddo o επιχειρηματίας προσκάλεσε τηλεφωνικά, σε ξεχωριστές συναντήσεις που άρχισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής και εξελίχθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όλα τα μεγάλα «ονόματα» του σταθμού, με πρώτους τους παρουσιαστές..
και δημοσιογράφους του ενημερωτικού τμήματος.
Πάντως ο τηλεπαρουσιαστής του κεντρικού δελτίου  ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ στις 2 Σεπτεμβρίου έγραψε στο fb:
Λοιπόν... Σε 89 ημερες απο σημερα, πρεπει να κλεισουν ο Αlpha και το Star. Μαζι με το Μega και το "Ε", θα πεσει "μαυρο" σε τεσσερις τηλεοπτικους σταθμους. Επιτελους, το τηλεοπτικο τοπιο... ρυθμιστηκε! Δυο χιλιαδες εργαζομενοι καθε κατηγοριας, θα μεινουν ανεργοι. Αλλα οπως ειπε ο κ. Παππας, "δεν τρεχει τιποτα, δειτε ΕΡΤ".
Μια ημέρα αργότερα ο Αντώνης Σρόιτερ αναφερόμενος σε κάποιους που «πανηγύριζαν» για τη μη αδειοδότηση καναλιών εν λειτουργεία έγραψε ξανά στο fb:
Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας "σκατοψυχος". Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο. Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα "σκατοψυχος" θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν.. 
 (σ.σ. Καλά, τόνους δεν βάζει αυτό το παιδί;)

Ελέγχονται οι φήμες που θέλουν τον Αντώνη Σρόιτερ να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.