ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Χατζηνικολάου: Δεν έχω μιλήσει με κανέναν (Μαρινάκη)

«Επειδή με ρωτάτε συνέχεια, θα το επαναλάβω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μην πιστεύετε ότι διαβάζετε. Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το STAR και να συνεχίσω εκεί»». Με αυτή την αναφορά -στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο- ξεκαθάρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τις επόμενες κινήσεις του, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει επαφές για συνεργασία με το υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.
Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος ξανά την απόφασή του να μην συνεχίσει, προς το παρόν, την τηλεοπτική εκπομπή του στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων είπε ότι ήταν απόφαση στην οποία τον οδήγησε αναγκαστικά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας καθώς το STAR δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια.
«Εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω στο STAR αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω εκπομπή πριν..
βγουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στα μέσα Σεπτεμβρίου.
Κι εδώ θυμήθηκε ο δημοσιογράφος ότι «ο νόμος και η διαδικασία χορήγησης αδειών είναι αντισυνταγματική. Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι άδειες δίνονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και όχι από την κυβέρνηση».

Ο Ν. Χατζηνικολάου έγραψε στο fb: Η απόφαση του ΣΤΕ για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών θα αποτελέσει κρίσιμο τεστ για την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης!