ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ξήλωσαν Φουρθιώτη, Ευαγγελάτο και λοιπούς «τηλεαστέρες»

Ο δήμος Αθηναίων κατέβασε τις γιγαντοαφίσες του «Ε»

Τις γιγαντοαφίσες του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» που βρίσκονταν δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο ξήλωσαν το πρωί της Τρίτης συνεργεία του δήμου Αθηναίων.
Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν σχόλια του στιλ «Γιατί δεν το έκανε πριν ο δημάρχος; Τώρα θυμήθηκε ο Καμίνης να τις ξηλώσει; Επειδή δηλαδή ο καημένος ο Βρυώνης έμεινε εκτός τηλεοπτικών αδειών;»
Οι γιγαντοαφίσες, που κάλυπταν την πρόσοψη ενός ολόκληρου κτιρίου δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο,  εκτός του ότι είναι παράνομες προσέβαλαν και την αισθητική της ευρύτερης περιοχής στο Καλλιμάρμαρο.
Στις αφίσες με την «ισχυρή ομάδα» του Βρυώνη, απεικονίζονταν γνωστοί παρουσιαστές του..
τηλεοπτικού σταθμού «Ε». Από τους «αστέρες» Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Ευαγγελάτο μέχρι την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Κώστα Χαρδαβέλλα.
Σε αναρτήσεις  του στο Twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχολιάζοντας το ξήλωμα, έγραψε -αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες του κτιρίου χωρίς τις γιγαντοαφίσες του Βρυώνη:



- «Μικτό κλιμάκιο του δήμου Αθηναίων, νωρίς το πρωί, κατέβασε παράνομες γιγαντοαφίσες από τη Β.Κωνσταντίνου» 
- «Ο περιβάλλων χώρος του Καλλιμάρμαρου, παίρνει ξανά τη μορφή που του αρμόζει. Αφαίρεση παράνομης διαφήμισης».





ΥΓ Ο Φίλιππος Βρυώνης (Ε-TV)  έμεινε εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς η εγγυητική επιστολή που κατέθεσε, από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, είχε ισχύ μόλις 36 ημερών αντί 365 ημερών που προέβλεπε ο σχετικός νόμος...