ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Πέντε απολύσεις στου Μπόμπολα κι έρχονται άλλες δέκα

Νέες απολύσεις στον Πήγασο με φόντο τις νέες τηλεοπτικές άδειες. Συγκεκριμένα, από τον δημοσιογραφικό όμιλο της οικογένειας Μπόμπολα απολύθηκαν την Πέμπτη 5 στελέχη των εφημερίδων «Εθνος» και «Ημερησία» τόσο από το δημοσιογραφικό, όσο και το διοικητικό δυναμικό.
Οι εν λόγω εργαζόμενοι προστέθηκαν στη μακρά λίστα απομακρύνσεων από το πάλαι ποτέ κραταιό μαγαζί, ενώ σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου περί τους δέκα συναδέλφους τους.
Η σχετική απόφαση είναι ειλημμένη, ωστόσο, καθυστέρησε υπό την πιθανότητα να υπάρξουν.. κινητοποιήσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυκλοφορία των εβδομαδιαίων φύλλων (και δη του κυριακάτικου «Εθνους»).
Το αφεντικό του Πήγασου, Φώτης Μπόμπολας, δείχνει αποφασισμένο να προχωρήσει σε πρόγραμμα εξυγίανσης (έτσι λέγονται οι απολύσεις -  περικοπές) της εκδοτικής εταιρείας, το οποίο θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, την εκτυπωτική μονάδα Ιρις, στην οποία μετέχει από κοινού με τον Σταύρο Ψυχάρη, όπως και το πρακτορείο διανομής «Ευρώπη». - πηγή: Παραπολιτικά