ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Εξώδικο της Σοφίας Βούλτεψη στην «Αυγή»

Εξώδικη διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή» απέστειλε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη μέσω ανακοίνωσης που γνωστοποίησε η ίδια.
Αιτία που οδήγησε την βουλευτή να καταθέσει εξώδικο στην εφημερίδα ήταν, όπως λέει, διαστρέβλωση των δηλώσεων της στον Realfm  και πιο συγκεκριμένα η αναφορά της Αυγής:«Η κυρία Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος!».
Ακολουθεί η δήλωση της βουλευτού Β΄ Αθηνών Σοφίας Βούλτεψη για την εξώδικη πρόσκληση.. στην εφημερίδα «Αυγή»:
"Φθάσαμε δυστυχώς στην εποχή που στην πολιτική ζωή του τόπου μας φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της προσβολής, έστειλα σήμερα στην εφημερίδα «Αυγή» εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση, καλώντας τους υπευθύνους της να ανακαλέσουν ρητά και ανεπιφύλακτα τα σε βάρος μου ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά δημοσιεύματα, δια των οποίων ξεκάθαρα διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιήθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερθεμάτισε σε αυτά τα συκοφαντικά ψεύδη.
Πλέον, όσοι σκαπανείς του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, όσο υψηλά και αν ευρίσκονται, διανοηθούν να αμφισβητήσουν την προσήλωσή μου στα δημοκρατικά ιδεώδη, θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2016"