ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μονόφθαλμος…

Τι (δεν) είπε ο διευθυντής του MEGA, Μανώλης Καψής, σε συνέντευξη στην RAI…

Μίλησε για τον αποκλεισμό του MEGA, από την δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Για το μαύρο που θέλει να του ρίξει η κυβέρνηση. Για τον αντισυνταγματικό νόμο της κυβέρνησης. Για έναν τηλεοπτικό σταθμό που υπήρξε πρώτος.
Όλα καλά και άγια. Αλλά για τους συναδέλφους του, που πέντε μήνες δουλεύουν απλήρωτοι, δεν είπε λέξη. Ούτε για τις ευθύνες των αφεντικών του – που οι ίδιοι ομολόγησαν (όπως ο Μπόμπολας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής). Ούτε φυσικά για τα δανεικά και αγύριστα που πήρε το κανάλι υπονομεύοντας την λειτουργία του. Λέξη!..
Καλά η ανταποκρίτρια της RAI, κυρία Ελιζαμπέτα Καζαλόττι, δεν ήξερε να κάνει.. ερωτήσεις; Ή μήπως το MΕGA έριξε μαύρο στη συνέντευξη (που έπαιξε στο μεσημεριανό δελτίο) και έκοψε τις ερωτήσεις;
Και βέβαια, μια τέτοια συνέντευξη για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν ήταν δυνατόν να περιοριστεί στον διευθυντή του καναλιού και την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου (στο μακιγιάζ). Που ήταν οι εργαζόμενοι ή έστω ο εκπρόσωπός τους;..
- από το nonews-news