ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Μερικές φορές σας μπερδεύω με το γραφείο της ΝΔ...

Κουρουμπλής στον ΣΚΑΪ: Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, δεν κλαίγατε...
Τους έπιασε, αμέσως, από τα μούτρα. Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που είχε έναν έντονο διάλογο με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο (ΣΚΑΙ), με αφορμή τον διαγωνισμο των τηλεοπτικών αδειών.
«Στον ΣΚΑΙ γκρινιάζετε και παίρνατε  θέση ότι εδώ θα παιχτεί ένα παιχνίδι αδιαφανές και τώρα είστε πολύ εκτεθειμένοι, αλλά εξακολουθείτε να μιλάτε με τον ίδιο τρόπο. Μερικές φορές σας μπερδεύω με το γραφείο της Νέας Δημοκρατίας με αυτά που λέτε σε ορισμένες εκπομπές», είπε μεταξύ άλλων ο  Κουρουμπλής.
«Λέγατε συνεχώς ότι η κυβέρνηση στοχεύει να σας κλείσει, εγώ πάντα στις εκπομπές που.. ερχόμουν ότι  δεν έχω κανένα προσωπικό παράπονο. Από εκεί και πέρα επιλέξατε το δρόμο που κρίνατε, αλλά σήμερα κρίνεστε και εσείς», πρόσθεσε, με τους δημοσιογράφους να αντιδρούν έντονα.
 Ερωτηθείς αν θα πέσει «μαύρο» σε όσα κανάλια δεν πήραν άδεια, απάντησε ότι θα γίνει ό,τι λέει ο νόμος. «Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ όμως δεν κλαίγατε. Όταν έκλεισε η ΕΡΤ και έφυγαν 2.500 άνθρωποι και αφήσατε τις παραμεθόριες περιοχές εκτεθειμένες σε συχνότητες άλλων χωρών, δεν  κλαίγατε.  Όπως δεν  κλαίγατε και για το Alter και για την Ελευθεροτυπία», σημείωσε με τους δημοσιογράφους να του απαντούν: «Τα κανάλια τις αφήσανε;».
Στο τέλος, της εκπομπής, οι δύο παρουσιαστες ρίξαν μαύρο...
- πηγή: nonews-news