ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Παραιτήθηκε από το Μαξίμου ο «φίλος» του Γ. Παπαχρήστου

«Ο Θ. Μιχόπουλος δεν ήταν ο "άνθρωπός μου"στο Μαξίμου» λέει ο δημοσιογράφος των Νέων...

Aποχωρεί οριστικά από το Μέγαρο Μαξίμου ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος που είχε αναλάβει τον Νοέμβριο προϊστάμενος στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού. Πιο πριν ο Μιχόπουλος ήταν διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης.
Τα περί αποχώρησης -και μάλιστα οριστικής- τα πληροφορούμαστε από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Τα Νέα" Γ. Χ. Παπαχρήστο που αναφέρει και τους λόγους αποχώρησης του -κατά δήλωσίν του φίλου του- Θ. Μιχόπουλου.
Χαρακτηριστικά γράφει ο Παπαχρήστος στη στήλη του "Στίγμα" στην 7η σελίδα των "Νέων":
Εις εκ των πλέον εμπίστων του προέδρου Τσίπρα -μυαλό καθαρό και με άποψη-, ο φίλος μου Θοδωρής Μιχόπουλος, εγκατέλειψε για δεύτερη φορά το Μέγαρο Μαξίμου, και..  αυτή τη φορά ο-ρι-στι-κά!
Ο Μιχόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του στο γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού έπειτα από σειρά διαφωνιών για μείζονα θέματα κυβερνητικής πολιτικής, όπως βεβαίως και για την «παντοκρατορία» του υπουργού Παππά.
Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά η παραίτησή του συνιστά σοβαρό πλήγμαγια το επιτελέιο του πρωθυπουργού, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
ΥΓ: Και δεν ήταν ο Μιχόπουλος ο «άνθρωπός μου» στο Μαξίμου όπως έγινε προσπάθεια να του φορτώσουν...
Το τελευταίο δεν χρειαζόταν να το γράψει ο Γ. Χ. Παπαχρήστος γιατί ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν τη μύγα, μυγιάζονται...