ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο εν λόγω...

...και οι ακατονόμαστοι...

«Μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και τον διάβολο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα του πουλήσω την ψυχή μου. Εγώ θα κριθώ όχι από το ποιον συναντώ ή από το τι λέω, αλλά από το τι πράττω». Aυτό απάντησε ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star (στον Ενικό)  για τις εν κρυπτώ συναντήσεις του με τον (ακατονόμαστο) εκδότη του Βήματος Σταύρο Ψυχάρη.
Σε ερώτηση επί της έμμεσης προειδοποίησης Ψυχάρη περί «χρυσών εφεδρειών» ο Τσίπρας ήταν ακόμη πιο αιχμηρός: «Ας έχει ό,τι θέλει. Να τα βγάλει όλα στη φόρα. Και να πάει στον Εισαγγελέα που - απ' ό,τι μαθαίνω - τον συναντά συχνά τώρα τελευταία και θα τον συναντά...».
Ο Αλ. Τσίπρας ολίγον εκνευρισμενος και από την αντιμετώπιση του εκνευριστικού οικοδεσπότη (έχυσε κι ενα ποτήρι νερό) υποστήριξε: «Η δική μου κυβέρνηση δεν εκβιάστηκε, δεν χαρίστηκε. Δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν έχω ζητήσει χάρες από κανέναν».
Ερωτηθείς γιατί επέλεξε μυστική συνάντηση, ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν βρίσκει κάτι..
  κακό σ' αυτό, εφόσον συμφώνησαν να μην δημοσιοποιηθεί, προσθέτοντας ωστόσο ότι έχει κάνει και φανερές συναντήσεις με όλα σχεδόν τα ΜΜΕ (με τον Ν. Χατζηνικολάου είπε πως έχουν βρεθεί σε δημόσιο χώρο και γευμάτισαν μαζί, μια-δυό φορές).
«Η επιθυμία του συνομιλητή μου ήταν να μην βγούμε σε δημόσιο χώρο. Πού το κακό; Είναι μεμπτό; Θα ήταν μεμπτό αν ερχόμουν εδώ σήμερα και μου λέγατε ότι τον ευνόησα αυτόν που μίλησα μαζί του. Εχω ευνοήσει κανέναν; Οχι» υποστήριξε ο Αλ. Τσίπρας.
Πρόσθεσε δε ότι « ο εν λόγω κύριος (δεν ανεφερε καθόλου το όνομα Ψυχάρης, όπως ο Τζιμάκος με τον Νταλάρα) διακατέχεται από πανικό, έναν πανικό ο οποίος προέρχεται από το γεγονός ότι επί ένα χρόνο τώρα έχει ζητήσει επανειλημμένως να με συναντήσει ξανά και δεν τον έχω δεχθεί.  Στο Mega έχω να πάω από το 2012. αν είχαμε κάνει συναλλαγή όπως υπαινίσσεται την επόμενη ημέρα θα με βλέπατε στο Mega. Δεν έβαλα νερό στο κρασί μου. Υπήρξαν «κόκκινα» πρωτοσέλιδα, αλλά αμέσως μετά πήγα στη βουλή είπα αδειοδότηση και έγιναν ξανά μπλε τα πρωτοσέλιδα και στο δημοψήφισμα έγιναν μαύρα και παρέμειναν γκρι. Και μετά από τις εκλογές του Σεπτέμβρη ξαναέγιναν κόκκινα. Και όταν είπαμε για αδειοδότηση ξαναέγιναν μαύρα».
Για να καταλήξει: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων».

ΔΕΙΤΕ στο harddog-sport (ΕΔΩ): Τα ίχνη που άφησε με τα πατήματά της η γάτα Ιμαλΐων του Ψυχάρη!