ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Νιαουρίζει... ο ΔΟΛ

Έτσι κυβερνούσαν δεκαετίες την Ελλάδα. Με τα νταβατζιλίκια, τα ψέματα, την διαστρέβλωση της αλήθειας. Δεν επικοινωνήσαμε μαζί τους. Τους απαντούμε δημοσίως. Όχι μόνο γιατί δεν τους φοβόμαστε. Αλλά, και γιατί τους παίρνουμε στο ψιλό.

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

Ο άλλοτε φόβος και τρόμος της δημόσιας ζωής κατάντησε η γατούλα που νιαουρίζει. Είναι τέτοιος ο πανικός τους και η αγωνία τους για τις εξελίξεις στην δίωξη του Σταύρου Ψυχάρη, στην δημοπράτηση των ραδιοτηλεοπτικών αδειών και στην ρύθμιση των "κόκκινων δανείων" του Συγκροτήματος (και όχι μόνο για αυτές), που τους οδηγούν στο να διαπράττουν το ένα ολίσθημα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται συνεχώς και να καθιστούν δυσκολότερη την θέση τους. Αυτοί που έπρεπε να απολογούνται στους αναγνώστες τους και γενικότερα σε όλους τους έλληνες για όσα "έφαγαν" μαζί με τους ομοϊδεάτες τους, τούς Πάγκαλους και έφεραν την χώρα στο..
σημερινό χάλι, μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο και εμφανίζουν την fmvoice.gr ως κομμάτι της διαπλοκής και μέρος του συστήματος.
Είναι τόσο άθλιοι ψεύτες (ακόμα φαντασιώνονται ότι ζούμε στα χρόνια του Σημίτη, την χρυσή εποχή της παντοδυναμίας τους) που μας συμπεριλαμβάνουν στα 66 sites που θα έπαιρναν 170 χιλιάρικα τον μήνα από την Αμαλία Κάτζου. Πετάνε... και ένα θαμπό χαρτί, που αναφέρει τελικό ποσό διαφήμισης της ΕΥΔΑΠ τα 3.690 ευρώ το μήνα, και μας τσουβαλιάζουν με τους εκβιαστές και τον κάθε Μαυρίκο, καλλιεργώντας την εντύπωση στον αναγνώστη τους ότι τόσα παίρναμε.
Φυσικά δεν θα "απολογηθούμε" στο στέμμα της κρατικοδίαιτης Ελλάδας. Έχουμε, όμως, υποχρέωση έναντι του κοινού της FMVoice να γράψουμε την αλήθεια.
Από την αριστερή διοίκηση της ΕΥΔΑΠ η fmvoice.gr... έφαγε πόρτα. Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ. Τέτοια στήριξη. Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Αλέξη Τσίπρα να... αλώσει τα media και να δημιουργήσει την νέα "διαπλοκή". Για ολόκληρο το 2015, από την διοίκηση Βαρθολομαίου, λάβαμε 3.690, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ούτε ένα ευρώ αύξηση σε σχέση με το 2014. 3.690, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, εισπράξαμε και το 2014.
Πριν τα βγάλουμε εμείς, έχει το φιλότιμο ο ΔΟΛ να δημοσιεύσει τα εκατομμύρια της κρατικής διαφήμισης που τον ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια;

- από το fmvoice.gr