ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Όχι σε συναδελφικά χτυπήματα

Συνάντηση διευθυντών εφημερίδων στον ΠΣΑΤ

Με τους διευθυντές (και στελέχη) των αθλητικών εφημερίδων συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για να συζητήσει μαζί τους θέματα που έχουν σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, γενικά, αλλά και την οξύτητα που προκαλείται κάποιες φορές ανάμεσα στις ίδιες τις εφημερίδες.
Στη συνάντηση (στην οποία εκπροσωπήθηκε η ΕΣΗΕΑ με τον Δημήτρη Τσαλαπάτη) δεν παραβρέθηκε ο διευθυντής τού  Goal Βαγγέλης Μπραουδάκης, αιτιολογώντας με επιστολή του στον ΠΣΑΠ την απόφασή του να μη συμμετάσχει. Επίσης δεν εκπροσωπήθηκε για προσωπικούς λόγους ο διευθυντής του Πρωταθλητή, ενώ δεν υπήρξε εκπρόσωπος από το Φως των Σπορ.
Η SportDay μετείχε στη συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της, τον Περικλή Γκιόλια, και.. τους δύο αρχισυντάκτες της, τον Γεράσιμο Μανωλίδη και τον Γιάννη Χωριανόπουλο.
Από τη Live Sport παραβρέθηκε ο Στέφανος Κούμπης, από την Πράσινη ο Γιώργος Μητροφάνης, από τον Γαύρο οι Νίκος Κώτσης, Γιώργος Στασινόπουλος και από την Ωρα για Σπορ ο Πάνος Λούπος.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ