ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Τι συζητά η Μαριάννα Λάτση με τον Γιάννη Αλαφούζο;

Η Μαριάννα Λάτση συνεχίζει τις συζητήσεις επί παντός επιστητού με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, μέσω του σχήματος της διαΝΕΟσις, κάνει την παρέμβασή του από την εκπομπή «Η Ελλάδα στον καθρέφτη» στον ΣΚΑΪ.

Μέτοχος στην «Καθημερινή» ο Παπαχελάς;
Το ενδεχόμενο να υπάρξει και μετοχική εμπλοκή του Αλέξη Παπαχελά στην «Καθημερινή» εξετάζει σοβαρά το τελευταίο διάστημα η οικογένεια Αλαφούζου. Για όσους γνωρίζουν το βάθος της σχέσης των δύο πλευρών, πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη.
 
Επενδύει στο Star ο Βαρδινογιάννης
Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επικεντρώσει.. το ενδιαφέρον της στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Στο πλαίσιο αυτό, θα ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού, ενώ σταδιακά θα προστεθούν νέες εκπομπές.

Και Κυριακάτικη η «Εφημερίδα των Συντακτών»;
Μετά την επιτυχημένη πορεία που καταγράφει το ημερήσιο φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών», κάποιοι έχουν ρίξει στο τραπέζι την ιδέα της έκδοσης και κυριακάτικου φύλλου.
Φυσικά, οι άνθρωποι που «τρέχουν» την επιχείρηση είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

πηγή: Παραπολιτικά