ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η Ελληνοφρένεια και τα Κακά Κορίτσια

Αυτές είναι οι δύο εκπομπές που ανατρέπουν άρδην τη ροή των ακροαματικοτήτων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους οποίους βρίσκονται.  Η Ελληνοφρένεια στο «Real 97.8» και τα Κακά Κορίτσια στο «Βήμα 99.5».
Για την Ελληνοφρένεια τα έχουμε πει, πάντοτε ήταν τοπ, είτε στο Σκάι 100.3, είτε στο Real FM. Έτσι και τώρα, δείτε ας πούμε πόσο διαφορά έχει από την άλλη σατιρική εκπομπή που μεταδίδεται την ίδια ώρα, των Βουλαρίνου-Νικολάου στο Σκάι 100.3.
Την έκπληξη όμως την κάνουν τα Κακά Κορίτσια, 4 με 5 κάθε μέρα στο «Βήμα 99.5». Η Μαρία Λεμονιά και η Έλενα Καραμίχαλου. Παίρνουν το σταθμό και (σχεδόν) τον απογειώνουν. Διπλασιάζουν τα νούμερα, τον φέρνουν στο Top 10 όταν την ώρα πριν, αλλά και την ώρα μετά,.. είναι εξαφανισμένος, στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τις ακροαματικότητες.
Διαθέτουν δηλαδή το δικό τους κοινό, αυτό που συντονίζεται στη συχνότητα αποκλειστικά για την εκπομπή τους. Πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο πλέον, δεν συμβαίνει ούτε με πολύ γνωστά ονόματα. Τα «Κακά Κορίτσια» αποτελούν δίχως αμφιβολία μία μεγάλη δύναμη των FM.
- e-tetradio.gr