ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αν μπορούσε να μιλήσει κι ο Μπόμπολας...

Τα καινούργια τζάκια κι ο Νίκος Χατζηνικολάου, που θέλει να γίνει Ψυχάρης στη θέση του Ψυχάρη

(...) Aν μπορούσε να μιλήσει και ο... καημένος ο Μπόμπολας, πολλά θα είχαν να μας πουν τα χειλάκια του, αλλά αυτός συνεχίζει να κλείνει δουλειές με το Δημόσιο, πράγμα που αντανακλάται στη στάση του Έθνους και του ποσοστού που διαθέτει στο Μέγκα μέχρι και σήμερα – όπου ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι διαμαρτύρεται, εξακολουθεί να κατέχει το κεντρικό στασίδι… Όσο για την αμερικανική πρεσβεία και άλλα ανάλογα ιδρύματα, τηρούν πάντα την αρχή της μυστικότητας.
Την πάτησε ο «εκδότης». Ο κύριος «Σταύρος», που κληρονόμησε το περιώνυμο συγκρότημα, το πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ακριβώς γιατί είναι κοντόφθαλμος. Στήριξε αδίκως έναν.. τυχάρπαστο, τον Τσίπρα, και αυτός αντί του μάννα του προσέφερε χολή, δικαστικές διώξεις και απειλεί να του κλείσει και το κανάλι. Ο κος Σταύρος εξανέστη, διότι το μειράκιο τον έπιασε κορόιδο. Τόσο κορόιδο αποδείχθηκε ο πονηρός Ψυχάρης ώστε, για να ανοίξει τον δρόμο στον Τσίπρα, θυσίασε ακόμη και τον γιο του, που παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα με τη Νέα Δημοκρατία, στις 14 Νοεμβρίου 2014.
Επιπλέον, οι αποκαλύψεις του Ψυχάρη δεν συνάντησαν την απήχηση που περίμενε. Δεν υπήρξε κανένα σασπένς, διότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να αμφιβάλλει ότι ο Τσίπρας έχει κάνει μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες με όλους όσους μοιράζουν τα χαρτιά στην ελληνική πολιτική σκηνή, και προπαντός με τους εντολείς τους. Και ο ίδιος ο κυρ Σταύρος εμπνέει λιγότερη εμπιστοσύνη και από τον Τσίπρα. Μεταξύ κατεργαραίων…

Τα καινούργια τζάκια

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που θέλει να γίνει Ψυχάρης στη θέση του Ψυχάρη, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτός, από την αρχή της κρίσης, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να υποκαταστήσει τα παλιά τζάκια: έφτασε να “παρουσιάζει” με ποικίλους τρόπους ακόμα και τους υπερασπιστές της δραχμής, «από δημοσιογραφική δεοντολογία» προφανώς, ενώ έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία (!) με τον Κουρή και άλλα αστέρια της δημοσιογραφίας, και έχει αποδειχτεί εξαιρετικά ευέλικτος στις στροφές. Περισσότερο και από τον κυρ-Σταύρο. Γι’ αυτό και, στα δημοσιογραφικά του όργανα, χρησιμοποιεί ανθρώπους όλων των κατευθύνσεων και των απόψεων και, ανάλογα με τη στιγμή, προβάλλει την κατάλληλη γωνία από τις πολλές που διαθέτει το μαγαζί του.
Μέσα λοιπόν από την «πολυφωνία», την οποία δήθεν εφαρμόζει στις εφημερίδες και το ραδιόφωνό του (το οποίο μεταδίδει και κάποιες ειδήσεις για να διανθίζει τις διαφημίσεις του), έχει ταχθεί από τον Νοέμβριο του 2014, όταν είδε προς τα πού στρέφεται το ρεύμα, ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ – μέχρι και τον συνεργάτη του, Γ. Τράγκα, επιστράτευσε σε αυτό το θεάρεστο έργο.
 Επειδή λοιπόν θεωρεί πως ο στόχος του περιπόθητου καναλιού και της ανατροπής των ανταγωνιστών του είναι όλο και πιο κοντά, η δε μακροημέρευση της κυβέρνησης εξαιρετικά αμφίβολη, στηρίζει όλο και πιο ανοιχτά τον Τσίπρα, διατηρώντας πάντα ένα προσωπείο αντικειμενικότητας. Και θα πρέπει να του αναγνωρίσει κανείς πως τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από άλλους να θολώνει τα νερά, με το δήθεν ατσαλάκωτο και αντικειμενικό στυλ του. Ποιος όμως δεν θυμάται στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, το βρώμικο κτύπημα εναντίον του Μεϊμαράκη με την «έκτακτη» μετάδοση συνέντευξης του Τσίπρα, την ημέρα που η Ν.Δ. πραγματοποιούσε την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση στην Αθήνα;! 

- απόσπασμα από εκτενές κείμενο που υπογράφει ο Γ. Καραμπελιάς στο ardin-rixi.gr (διαβάστε το ολόκληρο ΕΔΩ)