ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τατσόπουλος: Είναι πολλά τα ερωτήματα, Νίκο

Αγρια κόντρα του πρώην βουλευτή με τον Χατζηνικολάου: Υπονοούμενα για "διαπλεκόμενους" πάει πολύ να αφήνεις εσύ, Νίκο μου. ΕΣΥ. Ε, όχι. Πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

 Ευθείες βολές κατά του τηλεπαρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου άφησε ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος (μέσω fb), κατηγορώντας τον -μεταξύ άλλων- και ως... «διαπλεκόμενο», με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ( στον Ενικό και στο Star).
Αρχικά, ο Τατσόπουλος σχολίασε επικριτικά τον Χατζηνικολάου αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος δεν έφερε σε δύσκολη θέση τον Τσίπρα: «Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον.. ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε».
 Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο τον Ν. Χατζηνικολάου, μέσα από την εκπομπή του: «Μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα», είπε ο Χατζηνικολάου και, αφού διάβασε το σχόλιο του Τατσόπουλου, είπε: «Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησα και δεύτερη φορά». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Π. Τατσόπουλο, ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Μήπως σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή στο έδωσαν έτοιμο;».

Άμεση (και σκληρή) ήταν η απάντηση από τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος επανήλθε μέσω facebook γράφοντας: