ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το Spirto βάζει φωτιά στον ανταγωνισμό

Γράφαμε για τον ανταγωνισμό στον χώρο του gossip Τύπου με τις νέες εφημερίδες που βγαίνουν στα περίπτερα (ΕΔΩ) αναφέροντας ότι γνωστός μιντιάνθρωπος τις προάλλες έλεγε ότι  «υπάρχει χώρος για άλλα δύο έντυπα στον χώρο του gossip και του lifestyle, αρκεί να έχουν ρεπορτάζ και δυνατά ονόματα». Την ίδια ώρα λαμβάναμε email που μας πληροφορούσε για την κυκλοφορία μιας tabloid ημερήσιας έκδοσης υπό τον τίτλο  SPIRTO. Πρόκειται για το νέο concept που ετοιμάζουν ο Γιάννης Λάβδας με τον Σταύρο Πασχάκη, στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της καθημερινής έκδοσης. Ο τελευταίος θα έχει το γενικό κουμάντο της εφημερίδας ενώ την διεύθυνση αναλαμβάνει.. 
ο Πάνος Χάλας, μέχρι πρόσφατα εκ των αρχισυντακτών της Κυριακάτικης Real news.
Το σχετικό email μας πληροφορεί:
«Η ημερήσια εφημερίδα με τον πρωτότυπο τίτλο SPIRTO, θα ακολουθεί το πνεύμα της εποχής, βασισμένη στα πρότυπα των νέων tabloid τίτλων του εξωτερικού που θέλουν είδηση,άποψη και ρεπορτάζ,χωρίς κανένα περιορισμό.
Θα έχει πρωτότυπο layout, επώνυμες υπογραφές και μοντέρνα ύλη που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού.
Χωρίς προσφορές και δώρα κάθε είδους, το νέο αυτό εγχείρημα αποσκοπεί στην καθημερινή ενημέρωση και στη αποτύπωση των σημερινών συνθηκών που διανύουμε. Το φύλλο θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 29 Ιουνίου και κάθε μέρα -ακόμα και την Κυριακή- με τιμή μόνο 0,90 λεπτά.»