ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Σκαιά επίθεση σε Σπυρόπουλο απ' το gavros.gr

Βολές για OTE TV -Τζαμάζ
Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Αλέξη Σπυρόπουλου, αλλά και βολές κατά του OTE TV και του Μιχάλη Τσαμάζ (προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου του ΟΤΕ), εξαπολύθηκε με κείμενο που αναρτήθηκε στο gavros.gr και με το οποίο απευθύνονται βαρύτατοι χαρακτηρισμοί κατά του δημοσιογράφου. Στο ίδιο κείμενο (στο οποίο γίνονται αρνητικές αναφορές και κατά άλλων δημοσιογράφων) υπάρχει απόσπασμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί έως και ως απειλητικό. Αναφέρεται σχετικά για τον Σπυρόπουλο:
«Τα άλλα ''αφεντικά'' του, όπως ο Τσαμάζ στον ΟΤΕ τι θα κάνουν; Θα έρθουν στο Καραϊσκάκη αυτοί οι τύποι, όπως ο Σπυρόπουλος, να διαφημίσουν το προϊόν ποδόσφαιρο και το Champions League; Θα κατηφορίσει ο ΟΤΕ στο Φάληρο, έχοντας τέτοιους τύπους στο κανάλι τους και στην περιγραφή;.. Και ποιος μας λέει πώς θα αντιδράσουν οι Ολυμπιακοί».
Από την προηγούμενη περίοδο και ο επίσημος Ολυμπιακό έχει ανοίξει μέτωπο κατά του Σπυρόπουλο, με ανακοίνωσή του για τον σχολιασμό τού δημοσιογράφου σε μετάδοση αγώνα των ερυθρολεύκων.
- από το harddog-sport