ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μαραθώνιος ενημέρωσης από την ΕΡΤ

Με έναν μαραθώνιο ενημέρωσης, η ΕΡΤ1 θα καλύψει σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου την κρίσιμη μάχη της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής.
Από νωρίς το πρωί όλη η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ από τα στούντιο της Αγ. Παρασκευής και με ανταποκρίσεις από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, θα μας ενημερώνει για τις προτάσεις και τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης, τις απαιτήσεις των πιστωτών, τις θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και τις αντιδράσεις θεσμικών παραγόντων από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Από τις 19.00 μέχρι και τις 21.00 στο στούντιο της ΕΡΤ ο Γιάννης Δάρρας, η Μαρία Κονταξή και ο Φάνης Παπαθανασίου, μαζί με προσκεκλημένους δημοσιογράφους και αναλυτές, θα..
παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις, τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς και πληροφορίες από το Εurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής που θα ακολουθήσει.
Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, ο Πάνος Χαρίτος και ο Αντώνης Αλαφογιώργος, με προσκεκλημένους εκπροσώπους των κομμάτων και δημοσιογράφους, θα αναλύσουν τα αποτελέσματα της Συνόδου και τη σημασία τους για την Ελλάδα και την Ευρώπη.