ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Απολύσεις και στάση εργασίας στις εφημερίδες του Μπόμπολα

Δίωρη στάση εργασίας στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» του εκδοτικού συγκροτήματος Μπόμπολα και συνέλευση εργαζομένων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης.
Συγκεκριμένα αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και «GOAL NEWS» καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr» για αύριο Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 από τις 13:00 έως τις 15:00.
Η στάση εργασίας κηρύσσεται προκειμένου οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων και των..
ιστοσελίδων να πραγματοποιήσουν κατά τις ώρες αυτές συνέλευση στην Ακαδημίας 20, (3ος όροφος), για κρίσιμα εργασιακά ζητήματα που έχουν ανακύψει.
Το κλίμα στον «Πήγασο» είναι πολύ άσχημο και στη Μεταμόρφωση επικρατεί αναστάτωση, μετά και τις απολύσεις δημοσιογράφων, από το αθλητικό τμήμα του Εθνους που ήρθαν ως συνέπεια της συγχώνευσης των αθλητικών τμημάτων της Goal Νews και του Εθνος- Σπορ...Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι επίκειται ενοποίηση του δυναμικού του «Εθνους» και της «Ημερησίας».