ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ενα φρέντο! Εσπρέσσο ή καπουτσίνο;

Νέες κυκλοφορίες και τι (δεν) αλλάζει στον gossip Τύπο - SPIRTO η νέα εφημερίδα αέναντι στην Espresso

«Υπάρχει χώρος για άλλα δύο έντυπα στον χώρο του gossip και του lifestyle, αρκεί να έχουν ρεπορτάζ και δυνατά ονόματα». Αυτά έλεγε τις προάλλες  γνωστός μιντιάνθρωπος που ασχολείται και με το χώρο της showbiz και της τηλεόρασης εκφράζοντας την πρόθεσή του να εμπλακεί στην έκδοση μιας «κουτσομπολίστικης» εφημερίδας.
Μετά τις αλλαγές στο layout και στο περιεχόμενο της καθημερινής εφημερίδας Εspresso που έγινε πιο εκρηκτική και θυμωμένη (με τον ανταγωνισμό), νέα gossip έντυπα έρχονται να καλύψουν το όποιο κενό αφήνει το έντυπο του ομιλου Φιλιππάκη.
Πρώτα από όλα την ερχόμενη Κυριακή βγαίνει στα περίπτερα η νέα εφημερίδα του ομίλου του Γιάννη Κουρτάκη με την επωνυμία FREDDO. Ο επικεφαλής της προσπάθειας..
Διονύσης Θανάσουλας υπόσχεται πλούσια ειδησεογραφία... ποικίλης ύλης, αποκαλυπτικά φωτορεπορτάζ και πολλά cd με Πάολα!.. Το νέο φύλλο, που ήδη διαφημίζεται παντοιοτρόπως, φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της Espresso στην αγορά της Κυριακής.
Καθημερινό gossip φύλλο, απέναντι στην Espresso, ετοιμάζει όμως ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιάννης Λάβδας πρώην συνιδιοκτήτης της «Espresso» και εκδότης του περιοδικού «CIAO»...
Oπως γράφει το enimerosi24 ο Λάβδας με ομάδα... light δημοσιογράφων (μεταξύ άλλων και του Πάνου Χαλα πρώην αρχισυντάκτη της «Real Life») ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα καθημερινή  εφημερίδα με gossip και νέα από το lifestyle, η οποία – σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ενδέχεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα. Λέγεται ότι η νέα καθημερινή εφημερίδα θα έχει τον τίτλο Spirto και θα έχει support τις εκπομπές του «E-TV» και ιδίως εκείνη του... Μένιου Φουρθιώτη!