ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Και επιπλοποιός ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Ο «καναλάρχης του κάμπου» αναλαμβάνει τον Galaxy 92 και ελπίζει ότι του χρόνου κατι θα κάτσει και στην τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέες περιπέτειες στο χώρο της showbiz μπαίνει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μετά την ένταξη στον όμιλο του gazzeta, των σάιτ που διαχειριζόταν, ανοίγει τους ορίζοντές του και αναλαμβάνει  (όπως γράφαμε εδώ) σύμβουλος προγράμματος σε δέκα περιφερειακά κανάλια της χώρας και γίνεται «καναλάρχης του κάμπου»!
Ο βασικός ρόλος του Κωστόπουλου θα είναι να καταρτίσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα προδιαγραφών εθνικής εμβέλειας περίπου τριών ωρών ημερησίως, το οποίο θα διανέμεται και θα μεταδίδεται με παράλληλες δικτυώσεις σε διαφορετικούς περιφερειακούς σταθμούς της χώρας.
Πέρα όμως από αυτά, όπως είπε μπροστά στις κάμερες (στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια του περιοδικού ΟΚ!), ασχολείται και με επιπλώσεις κάνοντας μάρκετινγκ και concept με έπιπλα!
Επίσης φτιάχνει μουσική για ραδιόφωνα ( έχει ήδη αναλάβει την playlist του γνωστού ραδιοσταθμού..
 Galaxy) και του χρόνου θα κάνει σίγουρα τηλεόραση. «Κάτι θα κάτσει, αφού μιλάω με τρεις» είπε στις νεαρές ρεπόρτερ που σημειωτέον δεν παρέλειψαν (και δεν δίστασαν) να τον φλερτάρουν οn camera...