ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Οι «έγκυροι» δημοσιογράφοι του Αλαφούζου... (ΒΙΝΤΕΟ)

...Κι όταν  ο ΑΝΤ1 «ανακαλύπτει» ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι κάποιες φορές που μένεις άφωνος διαπιστώνοντας πόσο αμόρφωτοι, άσχετα εντελώς από το πολιτικό γίγνεσθαι είναι κάποια ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια που θέλουν να παριστάνουν διαμορφωτές της λεγόμενης «κοινής γνώμης».
Ο λόγος για το όσα ακούσαμε να μας λένε το πρωί της Τρίτης οι υπάλληλοι του Αλαφούζου, Οικονόμου - Λυριτζής που έστρεψαν τα βέλη τους σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται με την διαφαινόμενη υπογραφή συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών του ελληνικού κράτους.
Ας προσπεράσουμε το ότι επανέλαβε το γνωστό κινδυνολογικό τροπάρι που ακούμε τόσες μέρες από όλους τους μαρκουτσοφόρους – γραφιάδες του φυράματός του (αν δεν υπάρξει συμφωνία θα χρεοκοπήσουμε, δεν θα πληρωθούν μισθοί – συντάξεις, θα κλείσουν οι τράπεζες …). Εκεί που θέλουμε να σταθούμε είναι στο ότι ζήτησε έμμεσα από τον Τσίπρα να πάρει πειθαρχικά μέτρα..
ενάντια σε όσους βουλευτές αντιδρούν στην συμφωνία, «ανακαλύπτοντας» μάλιστα ότι η «Κομμουνιστική Τάση» του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της διαθέτει 7(!) βουλευτές στην Κ.Ο του κυβερνώντος κόμματος. (Δεν έχει ούτε έναν, απλώς διαθέτει εκπροσώπηση στην Κ.Ε  κι αυτό λόγω ποσόστωσης).
Παραπολιτικό είναι φυσικά το σχόλιο, αλλά μας δείχνει όσο άσχετοι –χωρίς να διστάζουν να κατασκευάζουν καταστάσεις -είναι αυτοί που παριστάνουν τους «έγκυρους» δημοσιογράφους.

 

  Οταν ο ΑΝΤ1 "ανακαλύπτει" ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Την φωτογραφία που παραθέτουμε είναι απ το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ! στην 21η του μήνα (και μπορεί να την δει κανένας στο αρχείο ειδήσεων που κρατάει στο διαδίκτυο ο τηλεοπτικός σταθμός) και μας την έστειλε ο φίλος αναγνώστης του μπλογκ μας  Ε.Μ. ζητώντας να την σχολιάσουμε.
Αλήθεια, πάλι να επαναλαμβάνουμε τα ίδια; Το πόσο δηλαδή αμόρφωτοι, άσχετοι απ’ την πολιτική πραγματικότητα είναι οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών που κάνουν ενημερωτικές εκπομπές ή ρεπορτάζ σε κεντρικά δελτία ειδήσεων;
Πιο πάνω είχαμε αναφερθεί σε δημοσιολόγους του Σκάι που είχαν ανακαλύψει ότι η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ είχε στην επιρροή της εφτά βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Τώρα μαθαίνουμε ότι ο Αντένα «αποκαλύπτει»  ότι  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Καμιά έκπληξη. Πέρα απ την πλάκα πάντως, είναι άξιο απορίας γιατί ορισμένοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο η αξιοπιστία των ειδήσεων στα τηλεοπτικά κανάλια έχει φτάσει στο ναδίρ.

Βαθύ Κόκκινο