ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Nέες περικοπές μισθών στον Πήγασο - Φόβοι και για νέο κύμα απολύσεων

Στην τέταρτη περικοπή των μισθών στους δημοσιογράφους των αθλητικών Μέσων του Ομίλου (Goal News, Sentra FM και Sentragoal.gr) προχώρησε ο Φώτης Μπόμπολας. Με τον τρόπο αυτό και με τις νέες ατομικές συμβάσεις που καλεί τους εργαζόμενους να υπογράψουν, ο ιδιοκτήτης του ΠΗΓΑΣΟΥ, όχι μόνο απαξιώνει πλήρως τα τρία αθλητικά Μέσα του Ομίλου του και την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν, αλλά προσπαθεί να καταλύσει και κάθε εργασιακό δικαίωμα των εργαζομένων σε αυτά.
Την ίδια ώρα, ο Φώτης Μπόμπολας αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με την ΕΣΗΕΑ, εμμένοντας στην απόφασή του για νέες περικοπές, που όχι απλά είναι οι τέταρτες που γίνονται στα αθλητικά Μέσα του «Ομίλου», αλλά προστίθενται στις δεκάδες των απολύσεων που έχουν γίνει σε αυτά και οι οποίες.. θα συνεχιστούν.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί  τον  Φώτη Μπόμπολα να προσέλθει σε διάλογο και να μην προχωρήσει στις νέες περικοπές. Ταυτόχρονα στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, τους οποίους καλεί (λέει) να αντισταθούν στη νέα αυθαίρετη και αντεργατική απόφαση του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.
 Τώρα με ποιον τρόπο η ΕΣΗΕΑ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, μένει να διακριβωθεί. Δηλαδή αν απολυθεί κάποιος επειδή θα αρνηθεί να υπογράψει νέα ατομική σύμβαση, υπάρχει περίπτωση η Ενωση να κηρύξει απεργία στον Πήγασο;