ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Οι δώδεκα δημοσιογράφοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Στον εισαγγελέα ο ογκώδης φάκελος για τις πάσης φύσεως «διευκολύνσεις» 

Δώδεκα ήταν οι απόστολοι του Ιησού, δώδεκα είναι και οι απόστολοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο λόγος για δημοσιογράφους που έτυχαν πάσης φύσεως διευκολύνσεων από το πιστωτικό ίδρυμα. Οχι για τίποτις λόγους ύποπτους, αλλά «για να είμαστε φίλοι» ρε παιδάκι μου.
Για να έχουμε μια σχέση ζωντανή, φιλική, αγαπητική που λέει και η Εκκλησία.
Για το λόγο αυτό, εγώ τουλάχιστον τη βρίσκω ανεξήγητη έως απάνθρωπη την πρωτοβουλία να επιληφθεί των περιπτώσεών τους η Δικαιοσύνη. Δεν ήμουνα εκεί για να το δω το έργο, αλλά όπως λένε κάτι γνωστοί που έτυχε να περνούν εμπρός από ανοιχτές πόρτες, ένας ογκώδης φάκελος.. προσγειώθηκε από το υπερπέραν στο σχετικό εισαγγελικό γραφείο.
Η συνέχεια; Αλλοι υποστηρίζουν ότι είναι περιπλεγμένη η υπόθεση και ότι δεν υπάρχει βούληση να πάρουν φωτιά ονόματα και υπολήψεις και άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν τρέχει κάστανο και συντόμως θα λυθεί ο γόρδιος δεσμός. Βλέποντας και κάνοντας, άλλωστε λήγει και η προθεσμία που πήρε ο Αγγελος Φιλιππίδης για να απολογηθεί.
Χρ. Ξανθάκης / ΚΕ