ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αγριεύει ο πόλεμος Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου

Στα «μαχαίρια» ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του πρώτου.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θεώρησε δυσφημιστικό τρεπορτάζ της εκπομπής «Δίκη», το οποίο αναφέρεται σε δικαστική του υπόθεση σχετικά με  τις υβριστικές εκφράσεις του σε βάρος των διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το 2013 με τον Ολυμπιακό.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά με μηνύσεις και αγωγές κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της ιδιοκτησίας του, καθώς θεωρεί ότι το ρεπορτάζ σπιλώνει την.. 
υπόληψη και την προσωπικότητά του.
Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, οι σχέσεις των Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζου περνάνε πλέον σε άλλο επίπεδο από αυτό που το είχαμε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, όταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ετοιμάζονταν να μπει στα κοινά της ΠΑΕ.