ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο ανοιχτοχέρης Τράγκας, ο ανήσυχος Πίκουλας και ο αναβλητικός Γιαννακόπουλος

** Ο γνωστός ανοιχτοχέρης εκδότης - δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας συζητάει και εξετάζει λέει σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει το χέρι στην τσέπη και να χρηματοδοτήσει εβδομαδιαία «αντιμνημονιακή» εφημερίδα. Περισσότερο με ανέκδοτο ακούγεται... Αντίθετα πιο σοβαρή δείχνει η πληροφορία που θέλει εκδότη ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας να ενδιαφέρεται για το συγκρότημα της «ναυτεμπορικής»
 ** Αναβάλονται τα σχέδια να επανακυκλοφορήσει ως εβδομαδιαίο φύλλο, η εφημερίδα Newsbomb. Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της DPG Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επανασχεδιάζει την στρατηγική του στα ΜΜΕ και πάει πίσω κάποιους από τους αρχικούς σχεδιασμούς του. Χώρια που στα Μέσα.. τα οποία ελέγχει υπάρχει διαρροή στελεχών και στενών συνεργατών του.
 ** Πάντα ανήσυχος ο εκδότης της οικονομικής εφημερίδας Αξία και του ερυθρόλευκου Γαύρου. Ο Αντώνης Πίκουλας σκέφτεται να επεκταθεί στον περιοδικό Τύπο. Μάλιστα έχει λέει στα σκαριά την έκδοση αθλητικού (παιδικού) περιοδικού. Και ενώ στον «Γαύρο» ενίοτε ψάχνονται με την μισθοδοσία, ο Πίκουλας δεν αποκλείει και την κυκλοφορία πολιτικής εφημερίδας..
** Την ένταξη δύο νέων στελεχών ανακοίνωσε στο εμπορικό τμήμα της η Olive media. Προκειται για την Ευα Μαρίνη και την Αντζι Σιδέρη. Για όσους δεν θυμούνται η Olive media είναι η εταιρεία που βγάζει τώρα τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου, People, In Style και Fortune (όλα ένθετα σε εβδομαδιαίες εφημερίδες)