ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η ανεξάρτητη και αληθινή δημοσιογραφία...

...δεν σκιάζεται, δεν υποκύπτει, δεν παραδίδεται!

της Πόπης Χριστοδουλίδου (μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ, μέλος της ΕΣΗΕΑ)

Όταν υπηρετείς με αυταπάρνηση την αλήθεια και την δημοσιογραφία, 34 χρόνια απροσκύνητος και φανατικός οπαδός της ουσιαστικής ενημέρωσης των πολιτών δεν...σκιάζεσαι.
Όταν πρώτο σου και κυρίαρχο μέλημα είναι να στηρίζεις τους εργαζόμενους, τους περήφανους
Έλληνες ναυτεργάτες, τους απόμαχους του κύματος, τους ένστολους, που ενώ κάνουν την δουλειά τους,  αδικούνται, τους πολιτικούς υπαλλήλους ενός υπουργείου, που τους... τσαλαπατά, τους ανέργους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης  Περάματος και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τους εργάτες του λιμανιού, δεν πτοείσαι..
από απειλές και βάναυση άσκηση τρομοκρατίας εναντίον σου.
Όταν ορθώνεις ανάστημα απέναντι σε άθλιες μνημονιακές συγκυβερνήσεις, που έχουν εξαθλιώσει
τον Ελληνικό λαό και συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους, οδηγώντας συμπολίτες μας  στην αυτοκτονία, στην απόγνωση και  στην απελπισία, δεν φοβάσαι κανέναν.
Όταν για σένα δημοσιογραφία και αλήθεια είναι ένα και το αυτό, δεν κάνεις ποτέ πίσω.
Όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε, λίγο-πολύ ποια υποχθόνια, "παρακρατικά" στην ουσία αλλά,  μέσα στο κράτος, κέντρα εξουσίας  εξαπέλυσαν μία "τρομοκρατική" επίθεση ενάντια στο peiratiko reportaz και σε εμένα προσωπικά, με στόχο να σιωπήσουμε και να σταματήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας εκτός συστήματος και χωρίς να κάνουμε ρεπορτάζ στα γραφεία των υπουργών...
 Οποιοι κι αν είναι πλανώνται πλάνην οικτρά!
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου της Πόπης Χριστοδουλίδου στο Πειρατικό Ρεπορτάζ