ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πέντε εκατ. ευρώ πουλήθηκε η βίλα του Πέτρου στη Μύκονο!

Σε δύο κομμωτές από την Γαλλία πουλήθηκε η βίλα-υπερπαραγωγή του Πέτρου Κωστόπουλου στα Χουλάκια της Μυκόνου.
Το εξοχικό «παλατάκι» του πρώην εκδότη και νυν τηλεπαρουσιαστή είχε περάσει από τον Ιανουάριο του 2012 στα χέρια της τράπεζας Eurobank που τελικώς το εκποίησε έναντι τιμήματος 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η βίλα που είχε χτίσει, στα μέσα της δεκαετίας του '90, ο έκπτωτος πρίγκηπας των life style εντύπων την εποχή της παντοδυναμίας του (στα μέσα της δεκαετίας του '90) ξεπερνά σε έκταση τα 1.500 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει μοναδική θέα και συνορεύει με τα εξοχικά άλλων ξεπεσμένων και καταχρεωμένων επιχειρηματιών.
Τα τελευταία χρόνια το πολυτελές σπίτι στα Χουλάκια της Μυκόνου, ήταν υποθηκευμένο στην.. τράπεζα Εurobank η οποία τελικώς καρπώθηκε και το τίμημα της πώλησής του στους συγκεκριμένους αγοραστές οι οποίοι όμως ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το είχαν νοικιάσει από γνωστή μεσίτρια για να περάσουν τις διακοπές τους. Αμέσως θέλησαν να το αποκτήσουν, κάτι που πέτυχαν μετά από μήνες διαπραγμάτευσης με τα στελέχη της τράπεζας και το deal τελικά έκλεισε στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα του 2013 και οι νέοι αγοραστές είναι γνωστοί στη χώρα τους κομμωτές, ιδιοκτήτες αλυσίδας κομμωτηρίων.