ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Καψής ψάχνει αξιολογητές και κάποιοι τον παρακάμπτουν

Σε κυνήγι αναζήτησης αξιολογητών έχει επιδοθεί προσωπικά ο υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, χωρίς όμως αποτέλεσμα, παρά το υψηλό οικονομικό δέλεαρ που προσφέρει! Το κυβερνητικό στέλεχος ενόψει της κρίσης για την δεύτερη και τρίτη φάση των υπό πρόσληψη εργαζομένων στη ΝΕΡΙΤ, προσπαθεί να «ψαρέψει» εγνωσμένου κύρους δημοσιογράφους, στελέχη εκδοτικών οργανισμών και πρώην διευθυντές εφημερίδων, αντί του ποσού των 2.000 ευρώ, προκειμένου να τους αξιολογήσουν! Παρά την οικονομική ανέχεια – λέγεται ότι κανείς δεν υποκύπτει στην προσφορά του υφυπουργού, ενώ όσοι δεν του κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα, ρωτούν «ποιος θα φάει το ξύλο», χωρίς όμως να παίρνουν πειστική απάντηση!
Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση της αξιολόγησης που έχει ανατεθεί στην εταιρία ICAP People Solutions ΑΕ αντί του συνολικού ποσού των 56.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ολοκληρώνεται στα μέσα Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα όμως επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες των συνομιλητών του κυβερνητικού στελέχους που εις μάτην προσπαθεί να πείσει για να αναλάβουν την αξιολόγηση, αφού διαπιστώνεται ότι αρκετοί επιχειρούν με διάφορα μέσα να παρακάμψουν τις διαδικασίες… Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των ..
συντελεστών γνωστής τουριστικής εκπομπής που συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής για να ετοιμάσουν νέα επεισόδια! Σημειωτέον, η εκπομπή δεν έχει πάρει έγκριση, ούτε ως εξωτερική ούτε ως εσωτερική παραγωγή, ενώ με εξαίρεση τον έναν παρουσιαστή, όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που την «τρέχουν» και είναι τα ίδια από την εποχή της ΕΡΤ, δεν συμπεριλαμβάνονται σε καμία λίστα επιτυχόντων!
«Καρφί» / Ν. Νικητέας