ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Πως ένας νεαρός αρθρογράφος (και γιος του Παντελή Καψή) γίνεται «φίρμα»!

Mετά τα επικριτικά σχόλια (όπως αυτό του Χρήστου Ράπτη) που δέχθηκε ο Γιάννης Παντελή Καψή αλλά κι ο ίδιος ο πατέρας του νεαρού αρθρογράφου, υπήρξε απάντηση του υφυπουργού ΔΤ.
Mιλώντας στον Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης και ερωτηθείς για το άρθρο του γιου του Γιάννη (aixmi.gr), στο οποίο χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ως "golden boy του κομματικού σωλήνα", ο Παντελής Καψής, υπερασπίζεται τον γιο του και το δικαίωμά του στην άποψη.
«Ο γιος μου είναι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών και έγραψε ένα άρθρο. Δεν θεωρώ ότι είναι θεμιτό να εντοπίζεται η συγγενική του σχέση για να γίνει κριτική ή να υπερπροβληθεί οτιδήποτε άλλο. Αυτό το άρθρο είναι η δική του άποψη. Χαίρομαι που έχει άποψη, είμαι περήφανος που είναι ενεργός πολίτης και νομίζω ότι πρέπει να κριθεί για την άποψή του, όχι για τις συγγενικές του σχέσεις. Το θεωρώ πρωτοφανές ότι ξαφνικά βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας..
επειδή έχει συγγενική σχέση μαζί μου και μάλιστα με κάποιους να κουνάνε το δάκτυλο -"πώς τον άφησε να γράψει"- λες και ένας νεαρός επιστήμονας χρειάζεται άδεια από τον πατέρα του για να γράψει».
Αναμενόμενο ότι η εξέλιξη του νεαρού γόνου της οικογένειας Καψή θα είναι ραγδαία. Σύντομα και υφυπουργός.