ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Προβλήματα...

Εχουμε και λέμε:
1. Τεχνικά -κι όχι μόνο-προβλήματα μας υποχρέωσαν για 24 ώρες στη μη ανάρτηση κειμένων (οικονομική στενότητα)
2. Ψυχολογικά κai προβλήματα ανορεξίας μας αναγκάζουν να κάνουμε αναδημοσιεύσεις έστω και αν οι αναγνώστες του μπλογκ μας ζητούν επιμόνως να κάνουμε δικές μας αναρτήσεις (έλλειψη έμπνευσης).
3. Προβλήματα κούρασης και ενίοτε βαρεμάρας μας εμποδίζουν να γράφουμε τακτικά κάτι που να έχει λίγο ενδιαφέρον (ματαιότης ματαιοτήτων).
4. Προσκαλούμε όποιον έχει κάτι καλό να γράψει ή έχει «ρεπορτάζ» για ο,τιδήποτε -και πέραν του..
χώρου των ΜΜΕ- να μας το στέλνει (θέλουμε να την βγάλουμε στο τζάμπα).
5. Προσκαλούμε γνωστό στέλεχος μεγάλου σάιτ -και ικανότατο πρώην ρεπόρτερ ραδιοφώνου και εφημερίδων- να συνδράμει την προσπάθεια μας με τις πληροφορίες που κρατάει μόνο για τον εαυτό του (τελεσίγραφο).
6. Προτιμάμε να παίζουμε pro και 2K στο playstation και να βλέπουμε το The Voice στον ΑΝΤ1, παρά να σερφάρουμε στο διαδίκτυο μπας και βρούμε κάτι να βάλουμε στο μπλογκ (να και οι ενοχές).
7. Πιστεύουμε ότι και άλλοι μπλόγκερς έχουν τα ίδια «θέματα» με εμάς κι αυτό μας παρηγορεί -και μας ενώνει. Παιδιά, σκυλιά δεν έχουμε, αλλά έχουμε τα μπλογκς (δουλεία και δέσμευση).
8. Υποσχόμαστε ότι όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν! ΣΥΝΤΟΜΑ! (δεν παίρνουμε και όρκο).