ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κανόνι νερού τινάζει Τουρκάλα δημοσιογράφο στον αέρα!

Ολοι θυμούνται την εικόνα όπου Τούρκος αστυνομικός είχε ψεκάσει στο πρόσωπο με δακρυγόνο νεαρή διαδηλώτρια κατά την διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας στην Κων/πολη για να μην μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο το πάρκο Γκεζί.
Η εικόνα αυτή είχε εξοργίσει τότε τους Τούρκους και τους έβγαλε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά του Ερντογάν και της αστυνομικής βιαιότητας. Διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν αρχικά μερικές δεκάδες Τούρκοι έγιναν παλλαϊκές και η μαζικότητά τους ήταν τέτοια που ανάγκασε τον Ερντογάν να πάρει πίσω τα σχέδιά του.
Σήμερα, τα βίαια επεισόδια επαναλήφθηκαν στην Άγκυρα, και μάλιστα μπροστά από το κοινοβούλιο. Στις πρωτοφανείς εικόνες φαίνονται διαδηλωτές κυριολεκτικά να εκσφενδονίζονται στον αέρα από..  κανόνια νερού. Δείτε την φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την Τουρκάλα δημοσιογράφο  Χούσνα Σαρί, που εργάζεται στο δίκτυο Ulusal Kanal, να τινάζεται ψηλά από τη δύναμη του νερού.