ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Συνδρομητικό σιγά - σιγά το site της Καθημερινής


«Κλειδώνει» προσεχώς το περιεχόμενο του site της Καθημερινής που παρεμπιπτόντως άλλαξε και layout. Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιθυμούν να διαβάσουν επί παραδείγματι το άρθρο του Παπαχελά ή του Mανδραβέλη και του Μπουκάλα, θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν συνδρομή. Οπως γράφει η στήλη Big Mouth του PowerGame, πρόκειται για μια ιδέα που συζητείται εδώ και καιρό στα υψηλά κλιμάκια του Ομίλου Αλαφούζου και που προσφάτως πήρε την έγκριση του αρχηγού Θέμη (Αλαφούζου), προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίησή της. 
Το όλο project το «τρέχει» ο γενικός διευθυντής των «Καθημερινών Εκδόσεων», Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, που, ως γνωστόν, έχει θητεύσει μεταξύ των άλλων και στα κεντρικά της Google.
Ηδη έχει αρχίσει δοκιμαστικά το «κλείδωμα» πολλών άρθρων της Καθημερινής που... ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν. 

ΥΓ1 Πάντως το ολοκληρωτικό κλείδωμα του σάιτ της Καθημερινής καθίσταται μάλλον απαγορευτικό καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα αποτολμήσουν να ακολουθήσουν και να προχωρήσουν με συνδρομές.

ΥΓ2 Κάποια (ελάχιστα) συνδρομητικά άρθρα έχει και το Tvxs.