ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

«Ήταν μαρτυρικά τα τελευταία χρόνια, μέχρι την εκπνοή του ΔΟΛ – ήμουν εκεί»


Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, ένας από τους κορυφαίους της χώρας μας, καθόρισε την εποχή των μεγάλων εφημερίδων. Είχε σημαντικότατη επίδραση στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, ενώ στο πηδάλιό του κυριάρχησε ένας εκδότης -ο Χρήστος Λαμπράκης- ο οποίος έγραψε τη δική του δημοσιογραφική ιστορία, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στα έντυπα που δημιούργησε. Επτακόσιες εξήντα οκτώ σελίδες, εξήντα ένας πρωταγωνιστές και αμέτρητες ιστορίες, πληροφορίες και γεγονότα συνθέτουν το μεγάλο ταξίδι του ΔΟΛ στον χρόνο που εξιστορείται στο βιβλίο της Ελευθερίας Κόλλια.
Η δημοσιογράφος για τρία ολόκληρα χρόνια διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τις εκδόσεις Πατάκη με τον τίτλο: «Στα Χρόνια του Χρήστου Λαμπράκη - Μαρτυρίες και αφηγήσεις για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη 1957-2017».
«Ήταν μαρτυρικά τα τελευταία χρόνια, μέχρι την εκπνοή του ΔΟΛ – ήμουν εκεί» λέει στον πρόλογο του βιβλίου της η Ελευθερία Κόλλια. (διαβάστε τι λέει στη LiFO ΕΔΩ)