ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Fake news από Βούλτεψη: «Πλάσαρε» τουρκικό δημοσίευμα ως θέση του ΣΥΡΙΖΑ


Εκτεθειμένη για ακόμη μια φορά η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Ροδόπης, με την υποψήφια του κόμματος να προχωρά σε απίστευτους ισχυρισμούς on air, παρουσιάζοντας ένα χαρτί ως δήθεν θέση του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφρασμένη στην τουρκική γλώσσα.
Το κείμενο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Σοφίας Βούλτεψη, αναφέρεται σε θέματα συλλογικού αυτοσχεδιασμού και σε θέματα εκλογής μουφτήδων, ωστόσο η «γαλάζια» υποψήφια υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο.
Καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος γνωρίζει τούρκικα και αποκάλυψε αμέσως τη «γαλάζια» προπαγάνδα, εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο κείμενο δεν είναι... θέση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα τουρκικό δημοσίευμα που αφορούσε στις εκλογές.
Εντυπωσιακή, πάντως, ήταν η αντίδραση της κ. Βούλτεψη η οποία επέμεινε «είναι κείμενο του ΣΥΡΙΖΑ» για να εισπράξει αποστομωτική απάντηση από τον Χ. Μαμουλάκη «τυχαίνει να γνωρίζω την τουρκική γλώσσα».
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την αντιπαράθεση μέσω Twitter παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο.


ΣΥΡΙΖΑ: Ολισθηρός κατήφορος και άθλια προβοκάτσια

Σε υψηλούς τόνους ήρθε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να κατηγορεί την Σοφία Βούλτεψη για άθλια προβοκάτσια.
«Μπορούν να αντιληθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;» σημειώνεται στη ανακοινωση. Αναλυτικά:
«Ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.
Μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κ. Βούλτεψη.
Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κ. Βούλτεψη.
Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους.
Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;»
- από efsyn.gr