ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Aντιδράσεις για τις περικοπές στον ΕΔΟΕΑΠ, μαζεύουν υπογραφές


Πολλές είναι οι αντιδράσεις για τις περικοπές στον ΕΔΟΕΑΠ που επικαλείται την εκτίναξη του κόστους. Η παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» που μαζεύει υπογραφές διαμαρτυρίας σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Αδιαφορουν για την περιθαλψη και την υγεια, απαξιώνουν τον ΕΔΟΕΑΠ. Η πλειοψηφια του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δεν δέχεται να αντιδράσει στις περικοπές που πλεον ξεπερνούν κάθε όριο. Κόβουν νοσοκομεία, κόβουν γιατρούς, κόβουν εφάπαξ, κόβουν φάρμακα, κόβουν παροχές και οι πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ασχολείται μόνο με μονώσεις ταρατσών και έργα βιτρίνας.
Η ίδια πλειοψηφία σήμερα ψήφισε την επικυρωση του απολογισμού - ισολογισμου που βρίσκει την ΕΣΗΕΑ μονο για το 2022 να έχει έλλειμμα 1.305.000 ευρω. Η δε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ να παραδεχεται σήμερα ότι με αυτά τα δεδομένα η ΕΣΗΕΑ να έχει 5 χρόνια ζωής.
Αυτή η πλειοψηφία λοιπόν δεν νοιάζεται ούτε για το πως θα διασωθεί το σωματείο αλλα κυρίως δεν ενδιαφέρεται ουτε για να διασφαλίσει την υγεία και την σύνταξη των μελών της.
Αντιθέτως το μόνο που φροντίζει να κάνει εδώ και τέσσερα χρόνι που επισημαίνουμε τον κατήφορο να μας καταγγέλλει για λαϊκισμό .
Στις σκέψεις μας ΠΛΕΟΝ είναι η συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για τις περικοπες του ΕΔΟΕΑΠ. Παρακαλουμε οσοι διαφωνείτε με όλες αυτές τις περικοπές να στειλετε mail στο neaesiea@gmail.com.
Προσωπική δέσμευση (Γιώργος Βότσκαρης) ότι οι ονομαστικές υπογραφές δεν σημαίνει ότι έχουν σχέση με την παραταξη μας.
Επίσης θα θέλαμε να κοινοποιήσετε την συγκέντρωση υπογραφών και σε άλλα μέλη».