ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τους κρεμάει στα μανταλάκια για τη Ροδόπη «γαλάζιος» βουλευτής (άθελά του)


Δεν έχουν τέλος τα ψέματα και η υποκρισία των «αρίστων» σε άλλη μία ιστορία που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τη δημόσια συζήτηση και με καθαρή ευθύνη και επιλογή της Νέας Δημοκρατίας έχει έρθει σε προσκήνιο με εμπρηστικούς όρους με σκοπό τη δημιουργία τοξικού κλίματος.

Ο λόγος για τη μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης, του μόνου νομού της χώρας στον οποίο υπερίσχυσε εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ένα ντόμινο εξελίξεων το κόμμα της Κουμουνδούρου έχει στοχοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία και τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της ως «εθνική εξαίρεση» και αντιπατριωτικό, μεταξύ άλλων.

Και ενώ η αντιπαράθεση έχει πάρει φωτιά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου έρχεται να αποκαλύψει την ασυνέπεια και την υποκρισία της «γαλάζιας» παράταξης, αναδεικνύοντας το αυτογκόλ υποψήφιου βουλευτή της ο οποίος μίλησε για Μουσουλμανική κοινότητα της Δυτικής Θράκης.

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Κατραντζή σε τουρκική εφημερίδα, όπου αναφερόμενος στη Μουσουλμανική μειονότητα μιλά για Τούρκους της Δυτικής Θράκης, αποδεικνύει την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης προφανώς και γνώριζε αυτές τις δηλώσεις όταν αποφάσιζε να εντάξει για δεύτερη φορά στα ψηφοδέλτιά της ΝΔ τον κ. Κατραντζή» και πως «καμιά κόκκινη εθνική γραμμή που δήθεν παραβιάστηκε από υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι στις έγνοιες του κ. Μητσοτάκη».

Παράλληλα, επισημαίνει πως «η μόνη του έγνοια είναι να εκφοβίσει Έλληνες πολίτες για λίγες χιλιάδες ψήφους και να αποφευχθεί η ουσιαστική συζήτηση για το οικονομικό του πρόγραμμα και την καταστροφική διαχείριση του εθνικού συστήματος υγείας από την κυβέρνησή του».

Η Π. Τσαπανίδου αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μας έστειλε ένα μήνυμα για το πώς θα κυβερνήσει αύριο» και υπογραμμίζει ότι «έχουμε ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον αυτό το μήνυμα του φόβου να μην κυριαρχήσει στις 25 Ιουνίου».

Και αυτά ενώ το «γαλάζιο» στρατόπεδο επιδίδεται σε έναν εθνικιστικό παροξυσμό για τη δημιουργία τεχνητού κλίματος πόλωσης, ζητώντας μάλιστα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη να επιδείξουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης.

 
- από efsyn.gr