ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Με ηχηρές μεταγραφές και ισχυρή ομάδα η επανεκκίνηση του flash.gr


Δυναμική είσοδο στα digital μέσα με την δημιουργία ισχυρού δικτύου ιστοσελίδων επιχειρεί ο όμιλος των επιχειρηματιών Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση του flash.gr. Στον νέο ενημερωτικό όμιλο μετακινείται μία δυνατή ομάδα που άρχισε τον επανασχεδιασμό και την εμφάνιση του νέου flash.gr το οποίο θα εμφανιστεί μετά το καλοκαίρι, ενώ στην στρατηγική του ομίλου υπάρχει και ο σχεδιασμός νέων ιστοσελίδων με ειδικό περιεχόμενο καθώς και νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τους χρήστες.
Στη νέα διευθυντική ομάδα του flash.gr εντάσσεται ως Σύμβουλος Διοίκησης ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του εγχειρήματος με τις γνώσεις και την πλούσια εμπειρία του.
Στην ομάδα που θα αναλάβει την υλοποίηση της προσπάθειας είναι ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος ο οποίος αναλαμβάνει την Διεύθυνση Περιεχομένου. Με μακρά διαδρομή στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ο Γιάννης Χρηστάκος αποχώρησε ήδη από τα dikaiologotika.gr.
Επίσης στο δυναμικό του Flash.gr, εντάσσεται ο Μίλτος Εφεντάκης αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας και Διαχείρισης Έργων. Πρόκειται για ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της αγοράς, με πολυετή προϋπηρεσία στον χώρο της τεχνολογίας και των ψηφιακών έργων.
Στη νέα ομάδα του flash.gr θα συμμετέχει και ο Φώτης Νάκος ως Διευθυντής Σύνταξης. 
Ιδιαίτερη συμμετοχή και ευθύνη στην προσπάθεια θα έχει ο Αποστόλης Χορτάτος, Digital Media Director του Ομίλου ο οποίος θα έχει στην άμεση εποπτεία του τα ψηφιακά προϊόντα του Flash.gr.