ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Αναβλήθηκε το ντιμπέιτ...


Αναβλήθηκε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών το οποίο ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα σήμερα, λόγω του τριημέρου πένθους που κηρύχθηκε για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν.Δ. προτείνει τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ το Σάββατο, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα την Κυριακή.
Την απόφαση έλαβαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στη Διακομματική Επιτροπή.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκπρόσωποι των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων συνεδρίαζαν σήμερα εκτάκτως στις 11:00 το πρωί για το ζήτημα της τηλεμαχίας.
Σημειώνεται επίσης, ότι έχει ήδη ανασταλεί η προεκλογική δράση των κομμάτων για το τριήμερο αυτό, με αναβολές ή ματαιώσεις κομματικών συγκεντρώσεων ανά την Ελλάδα.
Νωρίτερα, πάντως, έγινε γνωστό ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό για την Basket League, θα διεξαχθεί κανονικά, με τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στ’ ανοικτά της Πύλου, όπως και η αναμέτρηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, για τα προκριματικά του EURO 2024.