ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

H Ντόρα, οι αχάριστοι και η...σκληρή συνέντευξη του αδερφού στον Αυτιά


Αν είχε πει κανένας Πολάκης ή οποιοδήποτε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Ροδόπη, αμφιβάλλει κανείς ότι θα ήταν το αποκλειστικό θέμα συζήτησης μέχρι τις εκλογές; «Εγώ έδινα μάχη για τα θέματα της μειονότητας και αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ […]. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα». Σε μια φράση της Ντόρας Μπακογιάννη, η ωμή κυνική αλήθεια για το πώς αντιμετωπίζει η Ν.Δ. γενικά τους ψηφοφόρους και όχι μόνο τη μειονότητα στη Ροδόπη.
Η ίδια, πάντως, αρνήθηκε ότι τους εκβίασε, παρ' όλο που ο Γιάννης Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ) στον ΑΝΤ1 την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη για τον «εξευτελιστικό εκβιασμό, την αυθάδεια και την αλαζονεία». Εναν νομό πήρε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, τον θέλει και αυτόν η Ν.Δ., παίζοντας επικίνδυνα μικροκομματικά παιχνίδια με τη μειονότητα.

● Στο μεταξύ, ο αδερφός της Ντόρας (και υποψήφιος πρωθυπουργός) έδωσε μια… σκληρή συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ), όπου όλοι θυμόμαστε ότι του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. σε όποια περιφέρεια θέλει. Εκεί, πάντως, διέκρινα μια μικρή «κωλοτούμπα» στον –άλλον μητσοτακέικο– εκβιασμό, «αν δεν με βγάλετε αυτοδύναμο, θα σας χαλάσω τις διακοπές και θα ξαναψηφίζετε 15αύγουστο». Προφανώς, κατάλαβαν με μια μικρή καθυστέρηση στην Πειραιώς το αλαζονικό της δήλωσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μιλούσε για... «μαθηματική διαπίστωση», κατηγορώντας πάλι το «κακό» ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Πάντως, ακόμη δεν μας έχει πει γιατί η ΕΥΠ (του) παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη. Εμείς θα το θυμίζουμε τακτικά, σαν αντιβίωση.
Χάρης Ιωάννου / ΕφΣυν