ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Tik Talk για ΒΙΑΝΕΞ και Παναθηναϊκό

O επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ και στη νέα του εκπομπή «Tik Talk», σήμερα τα μεσάνυχτα στον Alpha και μιλάει για όλους και για όλα: Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, για την δύσκολη απόφαση που πήρε να αποσυρθεί από την προεδρική καρέκλα της ΚΑΕ, για τις μάχες που έδωσε εντός και εκτός.. παρκέ, για την πορεία των συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, για το success story της ΒΙΑΝΕΞ.
Ο αντισυμβατικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρεται στην άγρια κόντρα που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς αλλά και στην αγάπη των αγνών φιλάθλων προς το πρόσωπο του. Μιλάει μεταξύ άλλων για την γάγγραινα του χουλιγκανισμού και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία, για τους παίχτες που έγραψαν ιστορία με την φανέλα της ομάδας και αποκαλύπτει ποιοι έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά του. Αναφέρεται στην σχέση του με τον πατέρα του, τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, τον οποίο θα ακούσετε να αποκαλεί «είδωλο του». Αποκαλύπτει το πολιτικό κόμμα που τον κέρδισε αλλά στη πορεία διέψευσε τις προσδοκίες του, ενώ απαντάει στο ερώτημα, αν σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική.