ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Κοντονής: Αποδέχομαι τη διαγραφή μου, αυτή είναι η ποιότητά τους

Με αιχμές κατά των πρώην, πλέον, συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής, δήλωσε ότι αποδέχεται τη διαγραφή του, ενώ χαρακτήρισε παλαιάς κοπής τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε σχετικά «αποδέχομαι τη διαγραφή μου. Αυτή είναι η ποιότητά τους και έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά ούτε κάτι που θα.. ανατρέψει τη ζωή μου. Δεν μου το έχει ανακοινώσει κανείς, το είδα στις εφημερίδες και αποδέχομαι τη διαγραφή μου, που δεν ξέρω αν έγινε πριν ή μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για την πρώτη διαγραφή που γίνεται από το γραφείο Τύπου, αυτές τις περίεργες ώρες. Ας το ανακοινώσουν, για να ξέρω ποια μέρα διαγράφηκα».
Δεν άφησε ασχολίαστο, όμως και το γεγονός ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος, σημειώνοντας ότι «είναι εκφράσεις πασοκικής έμπνευσης. Θυμίζει δεκαετία '80 και τα “ο ένας κατέβηκε από το τρένο”. Εκφράσεις από το παρελθόν. Δεν αντλούν κάτι από το μέλλον, αλλά από το παρελθόν».
Επανέλαβε, τέλος, ότι η παραίτησή του δεν συνδυάζεται με το θέμα της δίκης της Χρυσής Αυγής και ξεκαθάρισε πως δεν έχει εκφράσει άποψη περί πολιτικής σκοπιμότητας πίσω από τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, συμπληρώνοντας «είχα εκφράσει τον φόβο μου ότι αυτή την κατάργηση θα τη βρούμε μπροστά μας στη δίκη της ΧΑ».