ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Eπαναφέρουν τον «άριστο» Λούλη στο υπουργείο Τουρισμού!


O προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και υμνητής της χούντας, Κωνσταντίνος Λούλης, που είχε αποπεμφθεί από γενικός γραμματέας Τουρισμού όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε πτυχίο, επιστρέφει με απόφαση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.
Η πρόσληψή του όπως αναφέρεται στη Διαύγεια είναι ως.. άμισθος ειδικός σύμβουλος στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Τουρισμού.
Στο κείμενο της πρόσληψής του, χαρακτηρίζεται, μάλιστα, ως εμπειρογνώμονας που θα έχει σαν αντικείμενο «τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές».

Την αποκάλυψη ότι ο κ. Λούλης δεν διαθέτει πτυχίο αν και υποστήριζε στο επίσημο επίσημο βιογραφικό ότι είναι διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Κυλινδρόμυλων, είχε κάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη η οποία επεσήμανε ότι «η μοναδική λειτουργούσα σήμερα ελβετική σχολή με αυτά τα χαρακτηριστικά φέρεται να είναι η St. Gallen, η οποία είναι Επαγγελματικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης ετήσιας φοίτησης».

Απαντήσεις από Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η αξιοκρατία στο επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη δεν έχει αδιέξοδα. Αφού με καθυστέρηση ενός έτους ο κ. Μητσοτάκης απομάκρυνε τον υμνητή της Χούντας και παρανόμως διορισθέντα Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Λούλη, αφού δεν είχε πτυχίο, δύο μήνες μετά και μόλις μία μέρα πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή τον επαναφέρει ως σύμβουλο στο Υπουργείο» τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.
«Ξέρουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα απαντήσει στα ερωτήματα για τη δήθεν αξιοκρατία, την αριστεία και το δήθεν επιτελικό κράτος. Ούτε γιατί επιμένει να στηρίζει έναν υμνητή της Χούντας.
Ας απαντήσει τουλάχιστον στο εύλογο ερώτημα: Γιατί τέτοια σπουδή για να παραμείνει οπωσδήποτε στο Υπουργείο Τουρισμού, έστω και ως άμισθος σύμβουλος, ο πρώην ταμίας του Ιδρύματος Μητσοτάκη;» υπογραμμίζει ο Στ. Καλπάκης. - πηγή: avgi.gr