ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Μαλλιά-κουβάρια στον ΑΝΤ1

Μια σχετική αναστάτωση επικρατεί ston ANT1 τελευταία με αφορμή και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων. Υπάρχουν στρατόπεδα στο κανάλι που κατηγορεί το ένα το άλλο για τους χαμένους τηλεθεατές. Γρήγορα, δε, θα δούμε αλλαγές στη θεματική του, εν όψει και ενός γενικότερου "ρετούς". Το θέμα είναι αν θα πιάσει τόπο.
***
Σε τεντωμένο σκοινί είναι, λέει, οι.. σχέσεις Μάνεση – Μελέτη στον ALPHA. Κάτι τα νούμερα, κάτι μια γενικότερη ανακατωσούρα στο ποιος έχει το πάνω χέρι, ε… δεν ήθελε και πολύ. Είναι ευνόητο δύο τέτοιες δυνατές προσωπικότητες μαζί, κάπου να μην τα βρουν. Αναμένονται εξελίξεις.
***
Και επιστρέφουμε στον ΑΝΤ1 και στον επικεφαλής του, Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος ήταν και ο μόνος καναλάρχης, ο οποίος συνάντησε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών. Τυχαίο; Καθόλου. Όσοι γνωρίζουν το περιβάλλον Κυριακού και τις διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, δεν εξεπλάγησαν.
Κάποιοι άλλοι καναλάρχες, βέβαια, μια ενόχληση την είχαν. Αλίμονο…
***
Περάστε κόσμε... Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η οποία ακούγεται ότι επιθυμεί να πάρει και άλλο προσωπικό επικοινωνίας στο γραφείο της. Τα μέτωπα με τα οποία "παλεύει" είναι ανοιχτά και οι προκλήσεις πολλές, λέει. Και πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός, να προσθέσει ο Σάτυρος.

Σάτυρος / FmVoice