ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Καμία κωλοτούμπα δεν θα ξεπλύνει Τσιάρτα και λοιπούς ξεπλένηδες της ΧΑ

“Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνην, ότι αυτοί χορτασθήσονται”. Και να που ο πιο συγκινητικός από τους μακαρισμούς έγινε πραγματικότητα μέσα και έξω από το Εφετείο με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.
Είχε προηγηθεί η καταδίκη από την ελληνική κοινωνία, που όχι στην πλειοψηφία της δεν αποτελείται ούτε από μισαλλόδοξους μαχαιροβγάλτες ούτε από ανόητους πρόθυμους. Χιλιάδες πολίτες είχαν ενώσει τις φωνές τους με κάθε..

πιθανό τρόπο εδώ και καιρό, προτού ένα ανθρώπινο ποτάμι φτάσει στο Εφετείο, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εντελώς ξαφνικά και αναίτια, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση, τα ΜΑΤ έσπευσαν με δακρυγόνα να το διαλύσουν.
Ηταν τέτοια η βοή των επερχόμενων γεγονότων, που και το κομμάτι εκείνο του πολιτικού και μιντιακού συστήματος που χάιδευε τη ΧΑ και την έβρισκε πολύ χρήσιμη, έστω εάν γινόταν λιγάκι πιο σοβαρή, που προσπάθησε να πείσει ότι ο Φύσσας δολοφονήθηκε για το ποδόσφαιρο, που έκανε λόγο για αυθεντικό λαϊκό κίνημα, που έλεγε ότι η Μάγδα Φύσσα είναι λυτή, που καλούσε τους ναζί να είναι πιο προσεκτικοί για να μην τους πιάνουμε στο στόμα μας, που έκανε σχεδια συγκυβέρνησης με μία “σοβαρή ΧΑ”, αυτό λοιπόν το κομμάτι είτε σιώπησε είτε επιχείρησε να κινηθεί τώρα με το ρεύμα της κοινωνίας σε μία προσπάθεια να ξεπλυθεί.
Όμως τα χάδια σε εγκληματίες δεν ξεπλένονται. Δεν έχει η Ελλάδα τόσο κοντή μνήμη. 

- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου της Βίκυς Σαμαρά στο news247 ΕΔΩ