ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ποιες εφημερίδες αγνόησαν το θέμα τής Χ.Α.


Ποιες -και πόσο- το πρόβαλαν

Πέντε από τις ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες της Αθήνας έχουν βασικό θέμα σήμερα την αναμενόμενη απόφαση για τα μέλη τής Χρυσής Αυγής. Πέρα από την Εφημερίδα των Συντακτών και την Αυγή, των οποίων τα πρωτοσέλιδα είναι μονοθεματικά, βασικό θέμα είναι η απόφαση για τη δίκη στα Νέα («Ώρα Δημοκρατίας»), στον Ριζοσπάστη.. («Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση!») και στην Κόντρα («Η ώρα της Δικαιοσύνης και της πολιτικής ευθύνης»).
Αναφορές με πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» κάνουν η Καθημερινή («Σήμερα η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή»), ο Ελεύθερος Τύπος («Υπάρχει μόνο μια απόφαση»), ο Λόγος («Ώρα μηδέν για τη Χρυσή Αυγή»), ενώ αγνοούν το θέμα, χωρίς μια λέξη στην πρώτη τους σελίδα, η Δημοκρατία, η Εστία και η Ελεύθερη Ώρα.
Ουδεμία αναφορά και στο Μακελειό , που δεν είναι δυνατό να θεωρείται εφημερίδα και, αν ενδιαφέρει, ουδείς λόγος γίνειται για το γεγονός τής ημέρας στο πρωτοσέλιδο του μεγάλου σχήματος Εθνικού Κήρυκος των ΗΠΑ, που καθημερινά προβάλλει μεγάλο αριθμό θεμάτων από την Ελλάδα, ως αμιγώς ελληνική εφημερίδα.
- από το Harddog