ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης επιστρέφει στο ραδιόφωνο

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης επιστρέφει στο ραδιόφωνο με τον Καθρέφτη του. Να «βλέπουμε» τις αλλαγές. Του εαυτού μας πρώτα. Μια εκπομπή λόγου, με ενέσεις μουσικής, σ’ ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα με πολλά «παράθυρα». Για όσα συμβαίνουν γύρω μας, κοντά ή μακριά. Με ψυχραιμία και με διάθεση διεισδυτική. Αυτό καθορίζει και το περιεχόμενο και τους ανθρώπους που θα το.. κτίζουν, με καλεσμένους που έχουν κάτι να πουν, αξιοποιώντας παράλληλα το μεγάλο δίκτυο των συνεργατών και ανταποκριτών της ΕΡΤ.
«Καθαρές κουβέντες», ο εικονικός τίτλος των συζητήσεων που θα έχει ο Χρήστος Μιχαηλίδης με τους καλεσμένους του για θέματα επικαιρότητας και θα φροντίσει να τηρείται.
«Η σκέψη της ημέρας», σε κάθε εκπομπή από διαφορετικό άνθρωπο, με άλλη προσέγγιση ακόμα και σε τετριμμένα και πεζά ζητήματα.
«Εικόνες και στιγμιότυπα» από τη καθημερινή μας ζωή. Μικρές ιστορίες. Από το σπίτι, τη γειτονιά, το χωριό, την πόλη, τη χώρα, άλλες χώρες. Αυτόπτες μάρτυρες και «ανταποκριτές» μας, γνωστοί και άγνωστοι από τα social media: Twitter, Facebook, Instagram.
Μια εκπομπή «μέσα στα πράγματα», αλλά κι από μια… απόσταση ασφαλείας!
10 με 12, κάθε πρωί Δευτέρα με Παρασκευή, στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και βέβαια και Διαδικτυακά.